vrouwen die plannen maken om hun partners te bedriegen

Gaat mijn vrouw vreemd

Gaat mijn vrouw vreemd? Als deze vraag geregeld door jouw hoofd schiet, dan is het zaak om meteen actie te ondernemen en de vreemdgaan test op jouw partner uit te voeren!

Je wil er eigenlijk niet aan denken, maar het blijft je teisteren. De gedachten en vragen ‘mijn vrouw gaat vreemd’ of ‘gaat ze vreemd?’ blijven door je hoofd te spoken en het maakt je knettergek. Hoe fijn zou het zijn als jij daar een antwoord op krijgt. Misschien wel even de pijn van de eventuele negatieve uitkomst, maar daarna dit verwerken en rust. Op naar een gezonde relatie, zonder een vrouw die vreemdgaat.

Table of Contents

Maar voor nu is het nog niet zover. De grote vraag is: hoe kan je vreemdgaan herkennen? Je hebt geen idee waar je vrouw uithangt en waarom ze zo vaak weg is. Je vermoeden dat je vrouw die vreemdgaat wordt met de dag versterkt en het drijft je tot waanzin. Piekeren, malen, relativeren en weer piekeren… je zit in een cirkel. Sterker nog; je draait zo door dat je al denkt: ‘mijn vrouw is vreemdgegaan’.

En als jouw vrouw weer thuis komt, spelen jullie allebei mooi weer. Maar je wil duidelijk en af van de rotgevoelens. Dat kan dus! Herken de signalen, die we opgesteld hebben als een vreemdgaan test, en betrap jouw vrouw op vreemdgaan. Nu heb jij natuurlijk de volgende vraag: ‘hoe merk ik dat mijn vrouw vreemdgaat?’. Daar hebben wij het antwoord op.

Als je denkt dat jouw vrouw vreemdgaat, ga dan eens speuren op de 9 beste dating apps van 2020. Registreer, start een gesprek en ontdek de reden van vreemdgaan.

Gaat mijn vrouw vreemd Een man vraagt ​​zich af

9 signalen om vreemdgaan te herkennen + 7 tips

1. Mobiele telefoon

Er kan van alles op gebeuren zonder dat jij het doorhebt, maar jij hebt wel iets door. Je voelt het en ziet het. Ze past erop alsof het dat ene dure cadeau is wat jij ooit gegeven hebt. De vraag ‘gaat mijn vrouw vreemd?’ schiet weer door je hoofd als je ziet dat ze als een soort maniak op haar mobiel duikt, wanneer jij nog geen 30 centimeter met je hand daar vandaan bent. Vreemdgaan via de mobiel is zo eenvoudig tegenwoordig, er zijn genoeg vreemdgaan apps waar dit (anoniem) op kan (linken naar stuk) .

2. Haar uiterlijk

In het begin van jullie relatie besteedde jouw vrouw veel tijd aan haar uiterlijk, maar dit nam uiteindelijk weer af. Dit gebeurt vaker in relaties. Maar ineens besteedt ze weer meer tijd aan haar haar, haar make-up en de luchtjes zijn niet aan te slepen. Als een echte fitgirl duikt ze ook weer de gym in, maar voor wie? ‘Gaat mijn vrouw vreemd?’ denk je wederom.

3. Meer zin in seks

Ze komt thuis na een dag werken, op een normaal tijdstip, en duikt meteen bovenop je. Ze wil met je vrijen, maar het is zo raar: eerder wees ze je nog af en zei ze dat ze geen zin had. Eén van de belangrijkste vreemdgaan signalen is als haar libido plots omhoog schiet. Het kan zijn dat ze ergens anders deze spanning ook krijgt en dat ze daardoor steeds meer zin krijgt. Wie er dan ook voor haar neus staat, het maakt niet meer uit.

4. Vaker en langer weg van huis

Ze gaat steeds vaker op stap en zit steeds vaker tot na zessen op kantoor. Althans, dat zegt jouw vrouw. Maar het is verdacht. Vrouwen die vreemdgaan doen er alles aan om te verbergen dat ze iets aan het doen zijn wat niet mag en dus een goed excuus superhandig. In het begin dacht je nog: ‘het zal wel’. Maar het wordt wel heel verdacht. In het lijstje van ‘hoe kan je vreemdgaan herkennen?’ pronkt deze ook ergens bovenaan de lijst. Wees alert en ga eens na hoe ze ruikt of wat ze doet als ze thuiskomt nadat zogenaamde ‘overwerken’. Vraag gerust hoe het was en wellicht beantwoordt ze wel zonder dat ze het doorheeft de vraag: ‘gaat mijn vrouw vreemd?’

5. Bijzondere antwoorden

‘Hoe merk ik dat mijn vrouw vreemdgaat?’ Wat er ook gebeurt, jouw vrouw wil natuurlijk nooit laten merken dat zij vreemdgaat. Alles moet onder pet de blijven, zodat zij ongestoord haar gang kan gaan.

Je krijgt dus hoogstwaarschijnlijk ook bijzondere antwoorden op vragen over waar ze was of wat ze bijvoorbeeld van ontrouw vindt. Dit is niet een heel lekker signaal. Want eerder was ze nooit zo en kon ze gewoon open praten over wat ze deed en wat haar dwars zat, maar dat lijkt nu lastiger dan ooit.

Vreemdgaan zorgt er ook bij haar voor dat constant alert is, maar daar kan ze ook steken in laten vallen. Het is een signaal waarmee je vreemdgaan kan herkennen.

Vrouw gaat vreemd via telefoon

Mijn vrouw gaat vreemd... op welke vreemdgaan signalen moet ik nog meer letten?

6. WhatsApp

De app is een heerlijk communicatiemiddel. Even snel een berichtje, een snel antwoord en je kan weer door. Ook een perfecte app om op vreemd te gaan. Als jouw vrouw als een havik haar telefoon beschermd en je al helemaal haar WhatsApp-gesprekken niet meer mag zien, krab je dan goed achter de oren. Want dit is wel het duidelijkste vreemdgaan signaal dat je kan krijgen. Vraag ook gerust waarom je het niet meer mag zien en krijg snel antwoord op de vraag ‘gaat mijn vrouw vreemd?’.

7. Laptops en mobiele telefoons

Laptops en mobiele telefoons. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar dat zijn dé middelen om te gebruiken om vreemd te gaan. En hoe gek is het als ineens de wachtwoorden zijn veranderd of dat er plots wachtwoorden op zitten. Dat was eerder niet zo, denk je dan. Een signaal van vreemdgaan dat ook hoog scoort. Jullie relatie zit goed, toch? Vraag daarom gewoon lekker waarom wachtwoorden veranderd zijn of waarom ze in een soort gevangenisbewaarder is veranderd en alles met man en macht beschermt. Gaat ze vreemd?

8. Zij beschuldigt jou van vreemdgaan

Jouw vriendin gaat vreemd. Jouw partner weet dat natuurlijk dondersgoed, maar toch word jij juist beschuldigd van vreemdgaan. Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, dit gebeurt en is een signaal dat niet mag ontbreken in het ‘signalen vreemdgaan lijstje’. Waarschijnlijk word jij pissig, maar bewaar je de rust en vraag waarom ze deze beschuldiging doet. Misschien komt de aap wel sneller uit de mouw dan zij had gewild.

9. Jouw vrouw wil vreemdgaan

Soms is het zo dat jouw vrouw wil vreemdgaan. Ze is uit op meer passie en spanning, dat wat volgens haar ontbreekt in jullie relatie. Als jouw vrouw wil vreemdgaan houdt niets haar tegen en gaat ze op jacht. Ze weet toch wel dat ze begeerd wordt door heel veel andere mannen. Ze hoeft alleen maar te kiezen en het vreemdgaan gebeurt.

Hieronder een lijst met andere signalen van vreemdgaan om antwoord te krijgen op ‘gaat mijn vrouw vreemd?’ en de gedachte ‘mijn vrouw gaat vreemd’ voor jezelf te bevestigen. Het vervolg van de vreemdgaan test:

  • Jouw vrouw is ineens veel attenter
  • Plots heeft ze er een hobby bij
  • Als het over ontrouw gaat, weet jouw vrouw niet meer waar ze moet kijken
  • Het geld vliegt van de bank, maar waar het blijft? Jij hebt geen idee
  • Ze is met een ander gezien en jij krijgt dat te horen
  • De leuke dingen die jullie vroeger deden zijn voorbij. Zij is er zat van
  • Jouw vrouw gedraagt zich anders dan anders en neemt afstand

Mijn vrouw gaat vreemd, wat moet ik doen?

Je hebt inmiddels alle antwoorden op de vraag ‘hoe kan ik vreemdgaan herkennen?’ en die antwoorden zijn helaas negatief. Rustig blijven is het devies. Jij bent niet degene die vreemd is gegaan, het ligt NIET aan jou. Stel dat de vraag ‘gaat mijn vrouw vreemd?’ omgezet kan worden in ‘‘mijn vrouw is vreemdgegaan’’, dan is dat wellicht geruststellend, maar het blijft rot.

Je hebt zoveel met elkaar meegemaakt, dat je hier ook over moet kunnen praten. Jouw vrouw is vreemdgegaan en jij wordt nu gek. Het is zaak dat je rust krijgt en antwoorden op vragen krijgt. Stel vragen als: ‘waarom ben je vreemdgegaan’ en ga vanuit daar verder. Jouw gevoel is beschadigd en jij hebt het recht dat deze, voor zover dat kan hersteld, wordt. Wat ik niet aanraad is om niet het gesprek aan te gaan. Uiteindelijk gaat het voor haar misschien over, maar bij jou blijft de frustratie. Ga zo snel mogelijk praten. Jij bent de dupe. Jij bent boos, gefrustreerd en beschadigd.

Het belangrijkste is dat jouw vrouw toegeeft dingen gedaan te hebben. Of er een excuses bij komt kijken, is een tweede. Op het moment dat zij toegeeft, kun je vanuit daar op naar herstel. Je hoeft niet meteen te beslissen of je de relatie voortzet of niet, maar het is vanuit daar wel een fijn punt om verder te kijken. Zij moet natuurlijk wel zeggen of het is gebeurd, anders heeft het weinig zin. Een gesprek op basis van leugens is bij voorbaat al kansloos.

Wat niet te doen als jouw vrouw vreemdgaat?

Er is zoveel dat je wilt weten als je erachter bent gekomen dat jouw vrouw vreemdgaat en je een negatief antwoord heb gekregen op de vraag ‘gaat mijn vrouw vreemd?’. Toch wil je niet alles weten. Het is af te raden om te vragen naar seksuele details, deze sla je namelijk op en daar kom je niet meer vanaf. Stel dat jullie het bijleggen, maar jij weet deze details, dan ga je die elke keer zien tijdens een vrijpartij met jouw vrouw. Zo wil je ook niet weten met hoeveel mannen en met wie ze heeft gerommeld. Stel dat er een (goede) bekende van jou tussen zit, dan zal dat nog sterker in je hoofd blijven zitten. En je wilt naast de gedachte ‘mijn vrouw gaat vreemd’, er niet veel bij hebben.

Vrouw gaat vreemd

Kom je er (per ongeluk) toch achter met wie jouw vrouw is vreemdgegaan, ga er dan NIET langs. Het kan zijn dat die man ook verliefd is op jouw vrouw en dat ben jij wellicht ook nog. Hij heeft een fout gemaakt, dat klopt… maar jouw vrouw is de schuldige. Zij heeft bewust de keuze gemaakt om vreemd te gaan. Het heeft geen enkele zin om die man op te zoeken. Sterker nog; het kan dingen alleen maar erger maken.

In alle emoties en gevoelens is het af te raden meteen te beslissen wat je met de relatie wil. Ga het gesprek aan, kom tot bedaren, heb het er met goede vrienden over en maak vanuit daar een beslissing. Je denken is verstoord door alles wat er is gebeurd en beslissingen die je dan maakt, kunnen vaak tot spijt leiden. Je hebt geen idee wat op dat moment voor jou het beste is, behalve te weten te komen waarom het is gebeurd. Voorkom het maken van beslissingen op basis van paniek.

Je hoofd en hart zitten vol. Je wordt gek van de rotgevoelens en gedachte: ‘mijn vrouw gaat vreemd’. Net als de vraag: ‘gaat mijn vrouw vreemd?’. Hij blijft maar door je hoofd spoken. Je bent bedrogen door je vrouw en dat zijn geen leuke dingen. Vaak wil je van die gevoelens af door het te delen, maar pas op met wie je het deelt. Het is af te raden niet met iedereen te spreken over het feit dat jouw vrouw is vreemdgegaan. Kies voor jezelf een aantal mensen uit die je vertrouwt, waar je meer mee gedeeld hebt en die jou kunnen helpen. Van sommige mensen wil je achteraf niet eens dat ze weten dat jouw vrouw is vreemdgegaan.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp