Echtpaar toont een gebaar van stilte aan degenen die de beste dating apps gebruiken

Welke van de 9 beste dating apps in 2020 gebruikt jouw partner?

Met een smartphone heb je de wereld in je hand. Er zijn talloze gratis dating apps waarop jouw vriend of vriendin ongestoord op zoek kan naar spanning, dates of andere bedpartners. Maar wat is nou de beste dating app of vreemdgaan app? Je denkt er liever niet over na, maar jouw partner heeft wellicht zo’n one night stand app op de mobiel staan. “Hoe weet ik dat mijn man vreemdgaat”, “hoe weet ik of mijn vriendin vreemdgaat?, “hoe betrap ik mijn partner?”.

Allemaal vragen en die zijn misschien te beantwoorden via de mobiel. Misschien is het voor jou handig om te weten welke dating apps er allemaal worden gebruikt om mee vreemd te gaan. Zo kun je wellicht anoniem een account aanmaken en jouw man of vrouw betrappen. Wij hebben voor jou dé vreemdgaan apps op een rijtje gezet, zodat je meteen weet waar jouw partner zich eventueel op bevindt. Tijd om uit te zoeken wat de beste dating app is.

Table of Contents

Wat is de beste dating app in Nederland?

Second Love

Second Love wordt voornamelijk gebruikt voor affaires. Deze app maakt het mogelijk om op een simpele manier met iemand te flirten die ook in een relatie zit, vandaar de naam Second Love. Het voordeel voor de vreemdganger is dat deze anoniem en discreet een profiel kan aanmaken. Het uploaden van een foto is daarbij niet nodig. Voor vreemdgaan staat Second Love hoog genoteerd als beste dating app.

Lexa

Lexa is een datingwebsite die niet gericht is op spannende avontuurtjes of affaires, maar juist op singles. Toch registreren er zich genoeg mensen die uit zijn op vreemdgaan. Alleen komt dit onschuldiger over, omdat het lijkt alsof het gewoon iemand is die single is. Het is één van de populairste datingsites van Nederland. Wellicht is dit de beste dating app voor jouw partner.

NovaMora

NovaMora is vergelijkbaar met Second Love, maar is meer een mobiel vriendelijke datingsite. NovaMora heeft geen app, maar is alleen te benaderen via de browser van de mobiele telefoon. Dit is een voordeel voor jouw partner, want de browsergeschiedenis is zo gewist en zoeken naar een app op de mobiel van je partner heeft dus weinig zin. 

Tinder

Tinder is de populairste en wellicht beste dating app ter wereld. Het is ook heel eenvoudig: je downloadt de app, maakt een profiel aan, upload een foto en tekstje en je kan beginnen met swipen. Hier kun je waarschijnlijk het snelste je partner betrappen, door zelf ook een account aan te maken en het swipegebied zo klein mogelijk te houden.

Gleeden

Gleeden is een app speciaal bedoeld om vreemd te gaan en kan overal ter wereld gebruikt worden. Gaat jouw man of vrouw vaak op zakenreis, dan is het wellicht handig om te checken of deze app per ongeluk nog op de telefoon staat bij thuiskomst. Handig om te weten is dat deze applicatie voor vrouwen volledig gratis te gebruiken is en het daarmee nog meer wordt uitgenodigd deze te gebruiken.

Deze dating app richt zich op niets minder dan vreemdgaan. Zo is bijvoorbeeld het icoontje van de applicatie op een dusdanige manier ontworpen dat jij als partner niet zou moeten zien dat hij of zij de app gebruikt. Jij weet nu beter. Ook kunnen foto’s geblurd worden of voorzien worden van een masker. Ideaal en misschien voor jouw partner wel de beste dating app?

Vreemdgaan via de telefoon

C-date

Casual dates, daar staat de naam van C-date voor. En die naam zegt al veel: vrijblijvende dates, waarbij uiteindelijk seks de uitkomst is. Dagelijks melden zich veel mensen aan voor deze beste dating app, waardoor het aanbod voor jouw partner ook per dag groeit. Meer dan de helft van de gebruikers ‘slaagt’ al in de eerste maand, dat succes geldt misschien ook voor jouw vriend of vriendin.

Man met gekruiste vingers

Victoria Milan

300.000 leden and counting. Deze vreemdgaan dating app gaat hard en dit is mede omdat het goed anoniem gedaan kan worden.

Sterker nog; de beheerders van deze mobiele app garanderen dat je binnen 6 uur vreemd kan gaan. Mocht je de ruimte binnenkomen en schiet jouw man of vrouw in paniek en belandt hij of zij meteen op YouTube?

Dan is er gebruik gemaakt van de paniekknop. Victoria Milan heeft dit ontwikkeld om snel te switchen naar een andere pagina om betrappen te voorkomen.

WhatsApp

Het is geen datingapp en is niet de beste dating app, maar wat wordt WhatsApp veel gebruikt bij het vreemdgaan. Bijna iedereen gebruikt immers WhatsApp. Er worden genoeg nummers uitgewisseld in de dating apps en de gesprekken worden voortgezet via WhatsApp. Je kunt de WhatsApp van je partner controleren op rare gesprekken, onbekende namen of door even het archief van WhatsApp in te duiken. Je weet nooit wat je er aantreft.

Betrap jouw partner op zo’n dating app!

Als jij uit wil zoeken of jouw man of vrouw op één van deze gratis dating apps zit, dan is het handig om zelf lid te worden van een vreemdgaan app. Start met een fake account en een neppe foto jouw zoektocht en probeer je partner te betrappen.

Je wilt misschien niet weten hoeveel bedpartners hij of zij al geregeld heeft via een one night stand app. Vind je tot grote schrik jouw man of vrouw, neem dan contact op. Kijk wat zij daar doen, hoe ver ze gaan en wat hun motieven zijn. Onderzoek eerst wat de beste dating app is waar jouw man of vrouw op zit.

Check ook wat ze over jou vertellen. Je kunt nog verder gaan door zelf af te spreken met ze en ze op de afspraak te confronteren met het feit dat ze vreemdgaan.

Vrouw gaat vreemd via de telefoon

Hoe kun je jouw man of vrouw betrappen op vreemdgaan?

In het eBook vind je een heel stappenplan om jouw partner op heterdaad te betrappen op een vreemdgaan app. Pas wel op dat je koste wat het kost voorkomt dat hij of zij doorheeft dat jij het bent. In die stappen wordt goed uitgelegd wat de beste methode is om dit aan te pakken. Het is heel simpel, maar je dient je wel aan de stappen te houden.

Alleen dan kun je zonder op te vallen jouw partner betrappen. Kies de gratis dating app of meerdere van de beste dating apps en kijk of je partner jou bedriegt. 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp