Bezorgd vrouw denken

Gaat mijn man vreemd

Gaat mijn man vreemd? Als deze vraag jou dwarszit, zoek dan niet verder! Ontdek alle vreemdgaan signalen en ontneem jezelf alle twijfel over het gedrag van jouw partner!

Stel je voor dat jij voor jezelf het antwoord hebt op de volgende vraag: ‘gaat mijn man vreemd?’. Dat zou ongeacht de uitkomst toch een super heerlijk rustgevend gevoel opleveren? Geen stress en angst meer en eindelijk af van de argwaan. Pas dan kun je weer volop genieten van het leven! Net als iedereen verdien jij een fijn liefdesleven, waarbij vertrouwen en loyaliteit de boventoon voeren.

Table of Contents

Helaas zit je nu nog in de onzekerheid en weet je niet wat jouw man aan het doen is op zijn telefoon, computer of wat hij na werktijd doet. Je blijft geteisterd worden door de vraag: ‘gaat mijn partner vreemd?, ‘gaat mijn man vreemd?’ De angst voor het vreemdgaan van jouw man houdt je in de greep en daar wil je mee afrekenen. Dit is mogelijk!

Er is een manier om erachter te komen of jouw man vreemdgaat en op welke signalen van vreemdgaan je moet letten. Dit is een soort vreemdgaan test. Lees verder om antwoord te krijgen op de vraag: ‘hoe weet ik dat mijn man vreemdgaat?’ en ‘hoe herken je vreemdgaan?’.

Als je denkt dat jouw man vreemdgaat, ga dan eens speuren op de 9 beste dating apps van 2020. Registreer, start een gesprek en ontdek de reden van vreemdgaan.

Gaat mijn man vreemd, vraagt ​​een vrouw zich af

Signalen vreemdgaan

Mobiele telefoon

Het allerbelangrijkste signaal van vreemdgaan is dat hij zijn mobiel bewaakt alsof die een miljoen euro waard is, waardoor de vraag ‘gaat mijn man vreemd?’, nog meer versterkt wordt. Vreemdgaan is het eenvoudigste te regelen via zijn mobiel, want daar worden alle appjes en andere berichtjes op bewaard. Dit kan eenvoudig via WhatsApp gebeuren, maar ook via de tientallen vreemdgaan apps die tegenwoordig beschikbaar zijn voor iOS- en Android-telefoons. 

Vrouw ontdekt lippenstift andere vrouw

Ineens heel ijdel

Een tweede belangrijke aanwijzing voor vreemdgaan is dat hij plots vaker naar de sportschool gaat en veel lekkerder ruikt de laatste tijd. In het begin van jullie relatie gebeurde dat ook wel, maar dit werd minder nadat de jaren voorbij gingen. Voor wie gaat hij zo vaak naar de sportschool? Voor wie doet hij zijn haren zo netjes? Gaat mijn man vreemd?

Meer zin in seks

Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, maar mannen die vreemdgaan hebben over het algemeen meer zin in seks. Dit komt omdat zij bij iemand anders weer gevoed worden met spanning en dat mee naar huis nemen. Het kan tevens zo zijn dat er nieuwe standjes worden uitgeprobeerd. Waar komt dat ineens vandaan, denk je dan. 

Plots meer overwerken

Meer overwerken, zijn er plots meer zakenreizen of spreekt hij vaker met vrienden af? Welke van de drie het ook is, verdacht is het zeker. Het is voor mannen die vreemdgaan een perfect excuus om na werktijd of voor een langere tijd bij hun andere scharrel te blijven. Een perfect alibi voor ze en het wekt geen argwaan bij de partner, maar wees scherp. Het is wel degelijk een signaal dat hij jou bedriegt. Vraag hem gerust een keer waar hij het dan zo druk mee heeft of waarom hij ineens meer bij vrienden zit en misschien beantwoordt hij wel indirect de vraag: ‘gaat mijn partner vreemd?’.

Hij gaat 10 minuten later naar bed

Poetsten jullie normaal gesproken samen jullie tanden en doken jullie tegelijk het bed in, alles is nu anders. Bijna elke avond komt hij iets later in de slaapkamer dan jij. Dat is toch opvallend? Wellicht appt hij nog even rustig met zijn scharrel en bedriegt hij jou gewoon terwijl je bij elkaar in huis bent. Als je man vreemdgaat kan dat rare dingen met hem doen en bij jou blijft de vraag maar borrelen: ‘gaat mijn man vreemd?’. 

Geheimzinnige antwoorden

Vage antwoorden zijn vaak een slecht teken. Het is voor jouw man die vreemdgaat natuurlijk het belangrijkste dat hij niets laat merken van zijn andere contacten. De affaire(s) moeten koste wat het kost geheim blijven en dus worden allerlei onzin opmerkingen tevoorschijn gehaald. Het geld vliegt ook van de bank, maar waar het blijft… jij weet het niet. Word je achterdochtig omdat je denkt dat hij uitgeeft aan etentjes met z’n andere vriendin? Vraag vooral waar het geld naartoe gaat. Krijg je een bijzonder antwoord, vraag door.

Geheimigzinnig over WhatsApp

De meeste mannen gaan dus vreemd (zie vreemdgaan signaal 1) via hun telefoon en daarbij is WhatsApp een populair appje om in te zetten. Als hij plots veel naar z’n telefoon lacht en jij niet zijn WhatsApp-gesprekken mag zien, dan luidt in principe de noodklok. Hij heeft iets te verbergen en jij mag niet weten wat. In het kader van “hoe herken je vreemdgaan” scoort deze hoog. Dit is één die niet mag ontbreken in het signalen vreemdgaan lijstje. Het antwoord op de vraag ‘gaat mijn man vreemd?’ vind je wellicht op WhatsApp.

Zijn laptop is verboden terrein

“Schat, mag ik even op je laptop?”. Een doodnormale vraag, maar plots krijg jij een nee te horen. Al heel opvallend, nog opvallender is dat jij een dag later zonder te vragen op zijn laptop gaat en daar kom je erachter dat alles van wachtwoord is voorzien of dat de wachtwoorden zijn veranderd.

Vrouw ontdekt vreemdgaan van haar man

Als jouw man vreemdgaat zijn dit dingen die hij snel wil aanpassen. Confronteer hem hier gerust mee als hij thuiskomt. Het is toch raar dat je er ineens niet meer in kan of bij mag? In het signalen vreemdgaan lijstje van ‘hoe weet je of je vriend vreemdgaat’ staat deze sowieso bovenaan.

Hij beschuldigt juist jou

In het hele ‘hoe weet ik dat mijn man vreemdgaat’-gebeuren kan het ook zo zijn dat hij jou juist gaat beschuldigen van vreemdgaan. Beetje de omgekeerde wereld, maar wel een signaal. Het is net of hij zijn geheim op die manier voor zichzelf kan houden, maar als bij jou de alarmbellen gaan rinkelen is dat volkomen logisch. De kans is namelijk heel groot dat jouw man vreemdgaat en jij antwoord krijgt op de vraag ‘gaat mijn man vreemd?’.

Hij heeft een SOA

In het ergste geval heeft hij een SOA opgelopen, terwijl jij honderd procent zeker weet dat jij die niet hebt. Dan moet het wel van een ander komen en wat het wellicht erger maakt, is dat hij wel met jou het bed is ingedoken, dus de kans dat jij één hebt is groot. Ik zou als ik jou was jezelf ook laten checken bij de arts.

Minder orgasmes

Los van een SOA, heeft jouw man ook minder orgasmes tijdens de seks. Logisch, dit heeft hij wel bij zijn minnares. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat het niet lukt, maar als het een patroon wordt dan is er meer aan de hand. 

Hieronder een lijst met andere signalen van vreendgaan om antwoord te krijgen op ‘hoe weet je of je vriend vreemdgaat?’. Het vervolg van de vreemdgaan test:

  • Jouw man is ineens veel opgewekter
  • Hij heeft er ineens een hobby bij
  • Wanneer het onderwerp ‘vreemdgaan’ wordt besproken, wordt hij helemaal zenuwachtig
  • Er wordt meer geld gepind en het is onduidelijk waar dit aan wordt uitgegeven
  • Jouw vrienden hebben hem met een ander gespot
  • Jouw man toont minder initiatief om dingen te doen
  • HIj gedraagt zich simpelweg anders en wordt afstandelijker

Gaat mijn man vreemd? Wat moet ik nou doen?

Allemaal antwoorden en signalen op de vraag ‘hoe herken je vreemdgaan?. Het is zaak dat je rustig blijft en niet vergeet dat het niet aan jou ligt. Stel dat de gedachte ‘ik denk dat mijn man vreemdgaat’ omgezet kan worden in ‘ik weet dat mijn man vreemdgaat’, dan betekent dat hij jou vertrouwen heeft geschaad en dus zijn er een aantal dingen die je kan doen. 

Ga allereerst het gesprek aan. Zorg dat je antwoorden krijgt. Zorg dat je rust krijgt. Vraag hem wat zijn motieven zijn, maar vraagt nooit met wie hij het bed in is gedoken en ga ook niet in op seksuele details. Dit ga je onthouden en daar zul je niet snel van loskomen. De vraag met hoeveel mensen hij is vreemdgegaan zou je wel kunnen stellen. Daarmee wordt de vraag ‘gaat mijn man vreemd’ sowieso beantwoord. Je kan ook ingaan op gevoel. Wat voelt hij voor jou? Wat voel jij voor hem? Hoe zit de relatie precies in elkaar. Het is niet aan te raden het gesprek niet te beginnen. Het zit JOU dwars en jij kropt frustratie, woede en andere dingen op. 

Check goed of hij verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden. Mocht hij deze nemen, dan is jouw man bereid om grondig te onderzoeken hoe jullie verder kunnen of op een fatsoenlijke manier uit elkaar kunnen gaan. Maar… hij moet uiteraard wel toegegeven dat hij is vreemdgegaan. Anders heeft het weinig zin.

Wat niet te doen als jouw man vreemdgaat?

Zoals we al zeiden: als jij erachter komt dat jouw man vreemdgaat, ga dan het gesprek aan. Vraag echter niet naar seksuele details. Dit gaat je bijblijven. Elk moment dat jij vervolgens seks met hem hebt, zie je beelden voor je en dat verpest alles. Ook is het zaak dus niet te vraag met wie hij het bed heeft gedeeld, want het kan zijn dat er een bekende van je tussenzit. 

Vrouw bekijkt haar trouwring

Mocht je wél te weten komen met wie hij jou bedrogen heeft, ga niet op bezoek bij haar. Als het goed is heeft zij ook gevoelens voor hem en jij waarschijnlijk ook nog steeds. Het is totaal onnodig om te weten wat haar drijfveer was. Hij is vreemdgegaan, zij niet. Jouw man is de schuldige, zij niet. Hij wilde een goed gevoel bij een ander door vreemd te gaan. Dat is haar niet aan te rekenen.

Ga ook niet overhaast beslissen of je door wilt gaan met je relatie. Vanuit emotie kun je veel beslissingen maken waar je uiteindelijk spijt van krijgt. Tuurlijk is het niet fijn om een negatief antwoord te ontdekken op de vraag ‘gaat mijn man vreemd?’, maar luister zijn motivatie aan, overleg met mensen die dichtbij je staan en maak daarna een beslissing. De hevigheid van de gebeurtenis zorgt ervoor dat je gedachten troebel zijn en je dus uit paniek gaat beslissen.

Het aan bekenden vertellen is dus geen probleem, maar alleen aan mensen die je echt vertrouwt. Ga niet aan iedereen vertellen dat jouw man is vreemdgegaan. Sommige mensen moeten het niet eens weten en op het ongevraagde advies wat je vaak ontvangt, zit je totaal niet te wachten. Je hebt vast beste vrienden, vriendinnen of familieleden waar je goed mee kan. Zij mogen weten dat jouw man is vreemdgegaan.

Wacht niet langer en zoek naar het antwoord op de vraag: ‘gaat mijn man vreemd?’. Jij verdient het om de waarheid te weten en jij verdient geluk.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp